Рівненський Інститут Київського університету права

Головна >> Про нас >> Новини >> Захід КУП НАНУ до Міжнародного дня сім’ї
Захід КУП НАНУ до Міжнародного дня сім’ї

16 травня 2009 року в Київському університеті права НАН України відбувся День відкритих дверей для абітурієнтів 2009 року та батьків студентів 1 курсу.
Активна творча співпраця професорсько-викладацького складу та студентського загалу допомогли згуртувати навколо університету батьків студентів, які вболівають, беруть участь у загальних університетських заходах разом із своїми доньками та синами.
Ректор, професор Юрій Бошицький на батьківських зборах студентів навчальної групи Д-15 зазначив, що складно уявити навчання в університеті без змістовних виховних заходів, які спрямовані на формування у молоді сучасного світогляду, ідей та переконань. А для цього, підкреслив Юрій Ладиславович, студенти повинні мати міцні, ґрунтовні фахові знання, бо саме в період студентського життя відбувається становлення молодої людини і тому головною метою навчально-виховної роботи в університеті є сприяння розвитку інтелектуальних та творчих здібностей кожного студента, виховання почуття патріотизму до своєї Батьківщини, міста, університету.
Ректор проінформував батьків студентів – першокурсників про стан та перспективи розвитку університету на найближчі п’ять років, закликав усіх до співпраці в ряді проектних програм, які діють в університеті під його особистим патронатом: «Інтелектуальна власність України – перлини живопису для студентської молоді», «Філії Київського молодіжного центру праці в університеті», «Майбутнє України в руках талановитої молоді», «Пізнай свій край». Голова осередку студентського самоврядування навчальної групи Д-15, Прівальцева Марія від присутніх батьків першокурсників, студентів щиро привітала з Днем науки, із високою урядовою нагородою: Грамотою Кабінету Міністрів України професора Бошицького Ю.Л.
Під час зустрічі завідувач відділу роботи зі студентами Кригіна Анастасія проінформувала батьків студентів про роботу студентських тьюторів третього курсу зі студентами 1 курсу та започаткованою програмою «Вулицями столиці».
Завідувач відділу організаційно-масової роботи Харченко Ольга зробила традиційне фото на добру згадку з ректором, професором Юрієм Бошицьким та великою родиною батьків, студентства КУП НАН України

Проректор з гуманітарної освіти
і виховоної роботи
Г.П.Левківська

Фоторепортаж:

 

Контакти

Поштова адреса:
33028, м. Рівне, вул. Короленка, 5
Електрона адреса:
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script
Телефон для довідок:
Директор:(0362) 62-05-89
Приймальна комісія:
 067-360-89-95
  Навчальна частина: (0362) 62-04-48
Загальний відділ: (0362) 62-04-62